Na een lange revalidatie is het ergste eindelijk achter de rug. "Uiterlijk kan je niks meer zien van het ongeval. Het is een enorme opluchting dat hij er geen littekens aan zal overhouden", zegt zijn mama. De drie jongetjes uit de eerste kleuterklas speelden begin februari bij de mobiele buffetkar en gingen plots aan de stalen buizen hangen waar de plateaus op moeten staan.

De kar wankelde. De juf die achter het wagentje stond, probeerde ze nog tevergeefs recht te houden. Het gloeiend hete water van de bain-marie en het eten vielen over de kleutertjes. Eén jongetje mocht dezelfde avond al naar huis. Het derde, Diëgo (3), was er het ergst aan toe en onderging een huidtransplantatie. Ook hij zal er volledig doorkomen.

Net na het ongeval werd Lander stevig ingepakt, maar hij heeft er uiteindelijk niets ergs aan overgehouden.

Lander was op het einde van vorig schooljaar al eventjes teruggekeerd naar school, maar op 2 september keert hij dus definitief terug.

(MM)

Na een lange revalidatie is het ergste eindelijk achter de rug. "Uiterlijk kan je niks meer zien van het ongeval. Het is een enorme opluchting dat hij er geen littekens aan zal overhouden", zegt zijn mama. De drie jongetjes uit de eerste kleuterklas speelden begin februari bij de mobiele buffetkar en gingen plots aan de stalen buizen hangen waar de plateaus op moeten staan. De kar wankelde. De juf die achter het wagentje stond, probeerde ze nog tevergeefs recht te houden. Het gloeiend hete water van de bain-marie en het eten vielen over de kleutertjes. Eén jongetje mocht dezelfde avond al naar huis. Het derde, Diëgo (3), was er het ergst aan toe en onderging een huidtransplantatie. Ook hij zal er volledig doorkomen. Lander was op het einde van vorig schooljaar al eventjes teruggekeerd naar school, maar op 2 september keert hij dus definitief terug.(MM)