Kleuterleidsters Lies, Greet, Nathalie en Lisa krijgen versterking van Romanie, die wordt juf in het eerste leerjaar. De kinderen van het tweede en derde leerjaar komen in de klas van meester Kenneth. De nieuw te bouwen klassen komen op dezelfde site als de huidige kleuterschool.

Voor vakken zoals wereldoriëntatie en muzische vorming wordt projectmatig gewerkt. Ouders en Leerkrachten zijn een bloemenrijke promotiecampagne gestart, onder meer door op de bloemenmarkt rond alle fietsbellen bloemen te hangen.

(SLW)

Kleuterleidsters Lies, Greet, Nathalie en Lisa krijgen versterking van Romanie, die wordt juf in het eerste leerjaar. De kinderen van het tweede en derde leerjaar komen in de klas van meester Kenneth. De nieuw te bouwen klassen komen op dezelfde site als de huidige kleuterschool. Voor vakken zoals wereldoriëntatie en muzische vorming wordt projectmatig gewerkt. Ouders en Leerkrachten zijn een bloemenrijke promotiecampagne gestart, onder meer door op de bloemenmarkt rond alle fietsbellen bloemen te hangen. (SLW)