VBS Binnenhof in Menen heeft nu ook eigen kaas en eigen biertje

Enkele leden van de vriendenkring met v.l.n.r. Katrien Bekaert, Debby Bouckenooghe, Gregory Blondeau, Pascal De Bossche, Melissa Noppe, Said-El Kaddouri, Jochen Messiaen en directrice Peggy Vanoverschelde. Vooraan de kinderen Diethe Vanberghe, Ewoud Vanberghe, Niel Messiaen, Sarah-Lynn Messiaen, Ines en Inaya El-Kaddouri. © (foto WO)
Redactie KW

Vrije Basisschool Binnenhof heeft nu ook haar eigen kaas en haar eigen biertje. De Binnenhofkaas en het Binnenhofferke kwamen er op initiatief van de vriendenkring van de school.

“Na jaren van ontbijtacties wilden we het graag eens over een andere boeg gooien”, vertellen Pascal De Bosscher en Gregory Blondeau. “Maar omdat we niet de zoveelste koekenverkoop wilden organiseren, kozen we met de Binnenhofkaas en het Binnenhofferke voor een originele aanpak.”

Intussen verkocht de school al 1.056 bolletjes van de jonge Binnenhofkaas. De voorraad Binnenhofferkes is een exclusief voorrecht voor de bezoekers van de vierde Fluofuif op vrijdag 20 maart, die tussen 18 tot 22 uur plaatsvindt in wijkcentrum De Koekuit.

“Onze voorraad biertjes is beperkt, dus op is op! Maar als ons blonde biertje met een alcoholpercentage van 4,6 procent in de smaak valt bij de ouders, komt daar zeker nog een vervolg op. Ook het kaasassortiment willen we in de toekomst uitbreiden”, aldus Pascal en Gregory. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier