'Ralph De Vis' is een mini-onderneming onder toezicht van Vlajo. Het team bestaat uit zeven enthousiaste leerlingen die het vak mini-onderneming hebben gekozen als vrije ruimte. Ieder jaar wordt er meer dan een miljoen ton plastic in de oceaan gedumpt. Een groot deel van dat plastic drijft in een groot systeem van zeestromingen. Eens ze vastzitten in zo'n stroming breken ze af in microplastics. Dit maakt het gemakkelijker voor de vissen om het te verwarren met voedsel. Dit is ook waarom 'Ralph De Vis' dit goed doel gekozen hebben, omdat het past met hun merknaam. 'Ralph De Vis' bedrukt T-shirts en truien met hun eigen merk. Ook bedrukken zij T-shirts en truien op aanvraag van de klant. Per verkocht artikel zal er 10% van de winst worden afgestaan aan het goede doel.

All4You: Michiel Bourgois, Margot Mannekens, Laure Vercamer, Céline Stragier, Tine Descamps, Laura Vanruymbeke en afwezig op de foto Heline Vansteenkiste. © Foto NV

'All4You' scandeert dan weer de slogan: Alles voor jou, zorgzaam zijn voor elkaar en onszelf. 'All4You' heeft contact gezocht met een BULO- klasje van Blijdhove Menen. Het klasje bestaat uit acht kinderen en samen met hen en ook voor hen willen ze ons op verschillende manieren verwennen en een leuk moment bezorgen. Dit moet gebeuren met een 4-tal originele en kwalitatieve producten. De kinderen BULO Blijdhove vrolijken de producten op met een eigen touch. In ruil voor hun medewerking zal 'All4You' een deel van de winst aan een project van deze school schenken. Op die manier steunt de klant ook deze kinderen en hun school. De producten zij onder andere: koffie, chocoladepakketten, snoeppakketten, sneukelpakketten, sleutelhangers en zeeppakketten. Wij wensen hen alvast veel succes.

(NV)

'Ralph De Vis' is een mini-onderneming onder toezicht van Vlajo. Het team bestaat uit zeven enthousiaste leerlingen die het vak mini-onderneming hebben gekozen als vrije ruimte. Ieder jaar wordt er meer dan een miljoen ton plastic in de oceaan gedumpt. Een groot deel van dat plastic drijft in een groot systeem van zeestromingen. Eens ze vastzitten in zo'n stroming breken ze af in microplastics. Dit maakt het gemakkelijker voor de vissen om het te verwarren met voedsel. Dit is ook waarom 'Ralph De Vis' dit goed doel gekozen hebben, omdat het past met hun merknaam. 'Ralph De Vis' bedrukt T-shirts en truien met hun eigen merk. Ook bedrukken zij T-shirts en truien op aanvraag van de klant. Per verkocht artikel zal er 10% van de winst worden afgestaan aan het goede doel.'All4You' scandeert dan weer de slogan: Alles voor jou, zorgzaam zijn voor elkaar en onszelf. 'All4You' heeft contact gezocht met een BULO- klasje van Blijdhove Menen. Het klasje bestaat uit acht kinderen en samen met hen en ook voor hen willen ze ons op verschillende manieren verwennen en een leuk moment bezorgen. Dit moet gebeuren met een 4-tal originele en kwalitatieve producten. De kinderen BULO Blijdhove vrolijken de producten op met een eigen touch. In ruil voor hun medewerking zal 'All4You' een deel van de winst aan een project van deze school schenken. Op die manier steunt de klant ook deze kinderen en hun school. De producten zij onder andere: koffie, chocoladepakketten, snoeppakketten, sneukelpakketten, sleutelhangers en zeeppakketten. Wij wensen hen alvast veel succes.(NV)