Tonnen zand op jubilerende Beachparty in Oostnieuwkerke

Leiders en leden van KLJ Oostnieuwkerke. (foto JCR) © (foto JCR)
Redactie KW

Op zaterdag 17 augustus organiseert de plaatselijke afdeling van de KLJ haar jaarlijkse Beachparty. De KLJ hoopt op de 25ste editie van deze fuif opnieuw meer dan duizend fuifgangers te mogen verwelkomen.

Ieder jaar organiseert KLJ Oostnieuwkerke midden augustus haar Beachparty. De fuif staat dit jaar op zaterdag 17 augustus op de kalender. “De Beachparty bestaat dit jaar 25 jaar. We konden deze verjaardagseditie toch niet zomaar voorbij laten gaan”, aldus bestuurslid Charlot Cool. Daarom nodigde de KLJ een special guest dj uit: Justine S., bekend van het voormalige dj-duo 2Empress.

Lichtshow

De feesttent op het terrein naast de Provinciebaan in Westrozebeke zal opnieuw gevuld worden met tonnen zand. De fuif start omstreeks 21 uur en duurt tot de vroege uurtjes. “Ook dit jaar zal er een zwembad zijn en voorzien we een grote cocktailbar. Een lichtshow zorgt voor extra ambiance”, somt Charlot de verschillende troeven van de Beachparty op. De voorbije edities lokte de fuif telkens ongeveer 1.300 feestvierders. Charlot: “We hopen nu ook dat aantal te evenaren.”

startdag

Tijdens het jaarlijkse kamp van KLJ Oostnieuwkerke, in de regio van Sint-Niklaas, werd de laatste hand gelegd aan de organisatie van de Beachparty. Zo’n dertig van de negentig leden gingen mee. “Ons ledenaantal is iets gezakt, maar de vereniging bestaat nog steeds uit een pak enthousiaste jongeren. Er zijn regelmatig activiteiten en vaak komen we samen in ons lokaal De Koef, vlakbij het voetbalveld van SK Oostnieuwkerke”, zegt Charlot.

De KLJ hoopt de komende jaren een nieuwe generatie van jongeren te bereiken. Charlot: “Het zou mooi zijn, mochten we opnieuw de kaap van de honderd leden bereiken.”

Geïnteresseerden zijn alvast welkom op de startdag, die plaatsvindt op zondag 15 september. Het lidgeld bedraagt 22 euro. Nieuwe leden, van wie een broer of zus al deel uitmaakt van de vereniging, betalen 11 euro. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier