Samen met hun doelpubliek gingen de studenten aan de praat en werkten ze op basis van hun ervaringen ideeën uit. Om de bewustmaking bij het publiek groter te maken werd heel wat bekend volk gecontacteerd (waaronder burgemeester Renaat Landuyt, Dominique Persoone, Zuhal Demir en Mercedes Van Volcem) om hun ogen te laten fotograferen. µ

Die collage wordt op de burg tentoongesteld samen met de vier superhelden tegen armoede. De collage moet Bruggelingen helpen de ogen te openen voor het armoedeprobleem.

(DDM)

Samen met hun doelpubliek gingen de studenten aan de praat en werkten ze op basis van hun ervaringen ideeën uit. Om de bewustmaking bij het publiek groter te maken werd heel wat bekend volk gecontacteerd (waaronder burgemeester Renaat Landuyt, Dominique Persoone, Zuhal Demir en Mercedes Van Volcem) om hun ogen te laten fotograferen. µDie collage wordt op de burg tentoongesteld samen met de vier superhelden tegen armoede. De collage moet Bruggelingen helpen de ogen te openen voor het armoedeprobleem.(DDM)