De broodnodige monitoren komen niet opdagen, zodat de speelpleinwerking in het gedrang komt of in het slechtste geval moet beperkt worden. Maar zover is het nog niet. Hoofdverantwoordelijke Delphine Verhulst hoopt alvast dat enthousiaste jongeren zich alsnog komen aanbieden. "Het gebrek aan monitoren is nog nooit zo groot geweest. Momenteel hebben zich nog maar acht monitoren gemeld voor de hele zomerspeelpleinwerking. Dat is erg weinig, als je weet dat we in volle werking zeker 12 monitoren per week nodig hebben. Op topdagen moeten we 70 tot 80 kinderen opvagen en daarvoor is veel meer volk nodig."

De speelpleinwerking start al om 30 juni. De eerste periode loopt tot 18 juli, de tweede van 11 tot 29 augustus. "Ik kan alleen maar hopen dat jongeren die nog op zoek zijn naar een vakantiejob even aan dit aanbod denken. Ook niet-Oostrozebekenaren zijn welkom", vervolgt Delphine.

Je moet wel minstens 16 jaar zijn. Een monitorenbrevet is niet vereist, maar er eentje hebben geeft je wel een betere verloning.

(CLY)

De broodnodige monitoren komen niet opdagen, zodat de speelpleinwerking in het gedrang komt of in het slechtste geval moet beperkt worden. Maar zover is het nog niet. Hoofdverantwoordelijke Delphine Verhulst hoopt alvast dat enthousiaste jongeren zich alsnog komen aanbieden. "Het gebrek aan monitoren is nog nooit zo groot geweest. Momenteel hebben zich nog maar acht monitoren gemeld voor de hele zomerspeelpleinwerking. Dat is erg weinig, als je weet dat we in volle werking zeker 12 monitoren per week nodig hebben. Op topdagen moeten we 70 tot 80 kinderen opvagen en daarvoor is veel meer volk nodig."De speelpleinwerking start al om 30 juni. De eerste periode loopt tot 18 juli, de tweede van 11 tot 29 augustus. "Ik kan alleen maar hopen dat jongeren die nog op zoek zijn naar een vakantiejob even aan dit aanbod denken. Ook niet-Oostrozebekenaren zijn welkom", vervolgt Delphine.Je moet wel minstens 16 jaar zijn. Een monitorenbrevet is niet vereist, maar er eentje hebben geeft je wel een betere verloning.(CLY)