Sint-Maarten beloont Ardooise kunstenaars in spe

Een Ardooise Reus en Sint-Maarten moesten ingekleurd worden. © foto JM
Redactie KW

Een ongezien aantal kinderen uit het basisonderwijs namen dit jaar deel aan de kleurwedstrijd naar aanleiding van de Sint-Maartensfeesten. De prijzen werden netjes per school verdeeld.

Niet alleen de winnaars werden beloond. Er werden ook een aantal willekeurige deelnemers uitgeloot. Sint-Maarten was in een gulle bui. In de Boomgaard gingen de prijzen naar volgende kids. Winnaars in het kleuter werden Lene Vierstraete en Idris Van Tieghem. Nout Taeckens en Lisanne Delaere werden uitgeloot.

In het eerste en tweede leerjaar wonnen Juliette Ghesquière en Manon Maertens. Marie Julie Decuypere en Aurélie Lambert werden uitgeloot. In het derde en vierde leerjaar zijn de winnaars Julie Maertens en Manon Deckmyn. De lotelingen zijn hier Lianne Vancompernolle en Léon Onraet. Voor het vijfde en zesde leerjaar gaan de prijzen naar Aurélie Dick en Isalyn Vandevelde. Uitgeloot zijn Michiel Janssen en Mil Baelen.

De winnende kleuters in De Zonnebloem werden Juliette Joseph en Sidra. Iebe Vanhessche en Channel Deckmyn werden uitgeloot. In het eerste en tweede leerjaar waren de winnaars Anne Vanderper en Lynn Van Elslander. Elise Carrey en Iloyd Truyaert zijn er uitgeloot.

Tekeningen in het gemeentehuis

Dan is er het derde en vierde leerjaar met als winnaars Marthe Vandorpe en Léon Bogaert. De lotelingen zijn hier Marie Delaey en Andrès Ameloot. In het vijfde en zesde leerjaar wonnen Toa Monteyne en Flore Pillaert, met als uitgelote kids Jabbe Van Acker en Iben Vandeverre.

In het kleuter van De Horizon zijn Rachelle en Alicia Caryn de winnaars en uitgeloot zijn Thomas Vandenberghe en Maurice Van Haecke. Voor het eerste en tweede leerjaar wonnen Luna Goethals en Lian Priem. De lotelingen zijn hier Miel Pante en Jana Hoezelnouck. Voor het derde en vierde leerjaar werden Amirah en Ezgi bekroond en werden Jaro en June Verstraete uitgeloot. Martina en Merel Duyck zijn de winnaars in het vijfde en zesde leerjaar en daar zijn de lotelingen Zoe Cluster en Jenne Truyaert.

Er werden ook nog tekeningen binnen gebracht in het gemeentehuis en daar zijn de prijzen voor Célestine Vannieuwenhuyse, Orlando Feys, Arwen Goossens en Dora Bossaert.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier