"Met onze school zijn we niet aan ons proefstuk toe, wat betreft deelname aan een actie ten voordele van een goed doel." Vertelt een fiere en gelukkige directeur. "Eerder deden we al mee aan de actie 'De strafste School' van M&M en 'Kom op Tegen Kanker', waar de tweede beste school van West-Vlaanderen werden. Omdat we nu de beste zijn kunnen we op heel wat belangstelling rekenen. Zo komt Q-Music op donderdag 29 november haar ochtendshow presenteren vanuit onze school. Er zal ook een optreden zijn van een artiest. Het wordt een hele onderneming."

"Een team van 20 medewerkers komt al op woensdag naar Eernegem afgezakt om te starten met de voorbereidingen. Maar ook VTM komt langs. Op zondag 25 november komt Birgit Van Mol een reportage draaien over ons 'Rode Neuzen Ontbijt'. Die reportage zou dan op antenne komen op VTM op woensdag of donderdag na het Nieuws en Weerbericht in het 'Rode Neuzen dag magazine'. Ze wil komende zondag van ons horen, als eerste, hoeveel onze inspanningen hebben opgebracht."

(RI)

"Met onze school zijn we niet aan ons proefstuk toe, wat betreft deelname aan een actie ten voordele van een goed doel." Vertelt een fiere en gelukkige directeur. "Eerder deden we al mee aan de actie 'De strafste School' van M&M en 'Kom op Tegen Kanker', waar de tweede beste school van West-Vlaanderen werden. Omdat we nu de beste zijn kunnen we op heel wat belangstelling rekenen. Zo komt Q-Music op donderdag 29 november haar ochtendshow presenteren vanuit onze school. Er zal ook een optreden zijn van een artiest. Het wordt een hele onderneming." "Een team van 20 medewerkers komt al op woensdag naar Eernegem afgezakt om te starten met de voorbereidingen. Maar ook VTM komt langs. Op zondag 25 november komt Birgit Van Mol een reportage draaien over ons 'Rode Neuzen Ontbijt'. Die reportage zou dan op antenne komen op VTM op woensdag of donderdag na het Nieuws en Weerbericht in het 'Rode Neuzen dag magazine'. Ze wil komende zondag van ons horen, als eerste, hoeveel onze inspanningen hebben opgebracht." (RI)