Eerder dan te focussen op ongewenst gedrag, benadrukt men het tegenovergestelde. Het St.-Godelievecollege uit Eernegem is een van de weinige, zoniet de enige Vlaamse school waar de methode ook effectief gedurende heel het schooljaar in het dagelijkse leven van de school verweven zit.

Men kan dus gerust stellen dat de school een voortrekkersrol speelt op dat vlak. Op woensdag 29 mei kwam de Burgemeester Jan Bekaert (W.I.T.) en schepen Celesta Muylle (W.I.T.), bevoegd voor onderwijs de bekroning van een gans schooljaar in het teken van positief gedrag overhandigen.

(RI)

Eerder dan te focussen op ongewenst gedrag, benadrukt men het tegenovergestelde. Het St.-Godelievecollege uit Eernegem is een van de weinige, zoniet de enige Vlaamse school waar de methode ook effectief gedurende heel het schooljaar in het dagelijkse leven van de school verweven zit. Men kan dus gerust stellen dat de school een voortrekkersrol speelt op dat vlak. Op woensdag 29 mei kwam de Burgemeester Jan Bekaert (W.I.T.) en schepen Celesta Muylle (W.I.T.), bevoegd voor onderwijs de bekroning van een gans schooljaar in het teken van positief gedrag overhandigen.(RI)