Hector ijverde samen met zijn team voor meer speelplezier. "Hij wil het aantal uren buiten spelen voor iedereen verplicht maken want dat houdt je jong", verduidelijkt Hectors militant Evelien Geerts. Otter Hector komt pas op 1 januari aan het roer van het park, maar denkt nu al na over het te voeren beleid voor Sea Life.

Ook is hij van plan om een 'Raad Van Advies' samen te stellen, en daarvoor heeft hij een specifiek profiel voor ogen: kinderen. "Toen ik me kandidaat stelde voor het burgemeestersambt, stond mijn besluit al vast: als ik win, laat ik mij omringen door een team van tien kinderen", aldus nog Hector de otter.

Jonge enthousiastelingen tussen 6 en 12 jaar die graag mee willen bouwen aan de toekomst van het park, kunnen zich nog tot 14 december kandidaat stellen via info@sealife.be

(WK)

Hector ijverde samen met zijn team voor meer speelplezier. "Hij wil het aantal uren buiten spelen voor iedereen verplicht maken want dat houdt je jong", verduidelijkt Hectors militant Evelien Geerts. Otter Hector komt pas op 1 januari aan het roer van het park, maar denkt nu al na over het te voeren beleid voor Sea Life. Ook is hij van plan om een 'Raad Van Advies' samen te stellen, en daarvoor heeft hij een specifiek profiel voor ogen: kinderen. "Toen ik me kandidaat stelde voor het burgemeestersambt, stond mijn besluit al vast: als ik win, laat ik mij omringen door een team van tien kinderen", aldus nog Hector de otter. Jonge enthousiastelingen tussen 6 en 12 jaar die graag mee willen bouwen aan de toekomst van het park, kunnen zich nog tot 14 december kandidaat stellen via info@sealife.be(WK)