Schoolfeest van De Vliegerboom in Bulskamp met ‘Reinaert De Vos’

Boven: juf Anja Defever, juf Maaike Lamers, juf Sien Depotter, directeur Marieke Stubbe, juf Sharon Chaerel.Onder: juf Han Vandoorne, juf Mieke Terriere. © JT
Redactie KW

Het schoolfeest van de Vrije Basisschool ‘De Vliegerboom’ op zaterdag 23 februari in de sporthal van het Coberghersportpark in Bulskamp is gebaseerd op een hoorspel rond ‘Reinaert De Vos’. Het ‘Geluidshuis’ staat borg voor deze mooie opvoering en het creatieve team van de school paste de stijl wat aan.

Alle kinderen van 2.5 jaar tot 12 jaar nemen deel aan de voorstelling en ook het leerkrachtenteam doet mee. De verantwoordelijken voor de refter zijn die dag de schminkploeg van dienst. Er is ook een heuse ‘enveloppentrekking’ en een visput. De ouderraad zorgt voor een gezellige omkadering met eten en en een keuze uit verschillende dranken. Er wordt bewust geen toegangsprijs gevraagd voor dit evenement, maar een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is natuurlijk ook welkom.

De sporthal wordt voor deze speciale gelegenheid omgetoverd tot een heuse theaterzaal. Op vrijdag 22 februari kunnen de scholen uit de buurt al komen proeven van de voorstelling tijdens de generale repetitie! De voorstelling zelf gaat door op zaterdagnamiddag 23 februari in de sporthal van het Coberghersportpark langs de Bulskampstraat en begint om 16 uur. De leerkrachten en de ouderraad kijken er alvast naar uit om er een gezellige namiddag van te maken voor jong en minder jong.

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier