Het doel van het evenement is de kinderen te amuseren, alles draait rond de belevenis. De kinderen worden helemaal ondergedompeld in het thema 'Pasen' en 'boerderijdieren'. Er waren drie onderdelen: een hindernissenloop, een spring- en spelactiviteit en een knutselactiviteit.

Tijdens de knutselactiviteit konden de kinderen hun eigen versieringen maken, waarmee ze later op de foto konden. Bij de spring- en spelactiviteit kunnen de kinderen genieten van allerlei verschillende spelletjes en het springkasteel. Ten slotte is er ook nog de populaire hindernissenloop. De drie onderdelen worden allemaal ingekleed in het paasthema.

Het jonge volkje kon de Animal Games best smaken. Als het van hen afhangt, komt er zeker een tweede editie.

(JVM)

Het doel van het evenement is de kinderen te amuseren, alles draait rond de belevenis. De kinderen worden helemaal ondergedompeld in het thema 'Pasen' en 'boerderijdieren'. Er waren drie onderdelen: een hindernissenloop, een spring- en spelactiviteit en een knutselactiviteit.Tijdens de knutselactiviteit konden de kinderen hun eigen versieringen maken, waarmee ze later op de foto konden. Bij de spring- en spelactiviteit kunnen de kinderen genieten van allerlei verschillende spelletjes en het springkasteel. Ten slotte is er ook nog de populaire hindernissenloop. De drie onderdelen worden allemaal ingekleed in het paasthema. Het jonge volkje kon de Animal Games best smaken. Als het van hen afhangt, komt er zeker een tweede editie. (JVM)