VOC De Rozenkrans in Oostduinkerke is een van die vele voorzieningen die essentiële hulpverlening voorziet. Zij ondersteunen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Zeker al tot en met 5 april dienen zij continu opvang en begeleiding te voorzien voor een 60-tal kinderen en jongeren die gedurende deze ganse periode niet meer naar huis kunnen. Nu al dreigen de opvoeders volledig zonder mondmaskers en handgels te vallen. En ook zij kampen met personeel dat ziek wordt en nood aan vrijwilligers. Nu de scholen enkel in opvang voorzien, en veel van hun kinderen en jongeren niet naar huis kunnen, is de nood hoog. Een dringende oproep aan de overheid, bedrijven en aan mogelijke vrijwilligers: Denk ook aan ons!

Wie op een of andere manier iets kan beteken, mag contact opnemen met directeur David Casteleyn, via 058 52 12 52 - david.casteleyn@vocderozenkrans.be

(MVQ)

VOC De Rozenkrans in Oostduinkerke is een van die vele voorzieningen die essentiële hulpverlening voorziet. Zij ondersteunen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Zeker al tot en met 5 april dienen zij continu opvang en begeleiding te voorzien voor een 60-tal kinderen en jongeren die gedurende deze ganse periode niet meer naar huis kunnen. Nu al dreigen de opvoeders volledig zonder mondmaskers en handgels te vallen. En ook zij kampen met personeel dat ziek wordt en nood aan vrijwilligers. Nu de scholen enkel in opvang voorzien, en veel van hun kinderen en jongeren niet naar huis kunnen, is de nood hoog. Een dringende oproep aan de overheid, bedrijven en aan mogelijke vrijwilligers: Denk ook aan ons!Wie op een of andere manier iets kan beteken, mag contact opnemen met directeur David Casteleyn, via 058 52 12 52 - david.casteleyn@vocderozenkrans.be(MVQ)