Bob Van Holder, voorzitter Rotary club Izegem gaf enige toelichting. "Het THX-project werd vorig jaar opgezet ter ondersteuning van preventie van verslaving, door Rotary Izegem. Het klassevolle fotoboek met natuurfotografie van Jacques Vandecasteele vormt hier de basis van.

Adembenemende mooie foto's, gebundeld in tien thema's van gevoelens die je als dank aan iemand wil geven, wisselen af met inspirerende tekstjes. Met een voorverkoop van meer dan 2000 exemplaren mag het boek al bij zijn verschijning een succes genoemd worden.

Chris Lagrange van Clean UP mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Hij gaf wat toelichting bij zijn werk. "Clean up, een initiatief van de vzw's Oranjehuis, Kompas en de Sleutel, organiseert hulp en ondersteuning aan minderjarigen die problematisch omgaan met illegale drugs. Door hun gebruik komen ze in de problemen of missen ze kansen in het leven, maar zij zien dat meestal anders.

Clean-up begeleiders scheppen kansen in een programma dat opgelegd wordt door de jeugdrechter. Men motiveert jongeren om echt te kiezen voor een jong leven zonder drugs en doet daarvoor maximaal een beroep op het gezin waarin ze verblijven." Rotary Izegem verleent permanente steun aan preventie van verslaving.

(CLY)

Bob Van Holder, voorzitter Rotary club Izegem gaf enige toelichting. "Het THX-project werd vorig jaar opgezet ter ondersteuning van preventie van verslaving, door Rotary Izegem. Het klassevolle fotoboek met natuurfotografie van Jacques Vandecasteele vormt hier de basis van.Adembenemende mooie foto's, gebundeld in tien thema's van gevoelens die je als dank aan iemand wil geven, wisselen af met inspirerende tekstjes. Met een voorverkoop van meer dan 2000 exemplaren mag het boek al bij zijn verschijning een succes genoemd worden.Chris Lagrange van Clean UP mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Hij gaf wat toelichting bij zijn werk. "Clean up, een initiatief van de vzw's Oranjehuis, Kompas en de Sleutel, organiseert hulp en ondersteuning aan minderjarigen die problematisch omgaan met illegale drugs. Door hun gebruik komen ze in de problemen of missen ze kansen in het leven, maar zij zien dat meestal anders.Clean-up begeleiders scheppen kansen in een programma dat opgelegd wordt door de jeugdrechter. Men motiveert jongeren om echt te kiezen voor een jong leven zonder drugs en doet daarvoor maximaal een beroep op het gezin waarin ze verblijven." Rotary Izegem verleent permanente steun aan preventie van verslaving. (CLY)