Roeselaarse MSKA zet alles op alles voor titel van Strafste School van Vlaanderen

Alle middelen waren goed, zo kreeg de jury een heerlijke massage. © (foto SB)
Redactie KW

Vandaag was het feest in MSKA Roeselare. Tijdens een jurybezoek van radiozender MNM moesten ze in amper vijftig minuten bewijzen waarom zij de titel van Strafste School verdienen. Het werd een ochtend vol confetti, muziek en veel ambiance.

Voor het eerst mocht de jury van MNM niet één, maar twee campussen bezoeken en dat in amper vijftig minuten. De directie had dan ook een strak programma opgesteld. Nora Gharib, Tom Decock, Saïd en Salah werden bij aankomst verwelkomd met een erehaag, gevormd door de leerlingen van Maatschappelijke veiligheid. Onder begeleiding van confetti en de beats van We Will Rock You werden de juryleden meteen het voetbalveld op gestuurd voor een match, met aan de zijlijn dansende cheerleaders. En zo maakte MSKA zijn eerste indruk op het team van MNM. Na een rondleiding op de school, werden de juryleden in riksja’s naar de volgende campus in de Groenestraat gereden. Het hoogtepunt van het bezoek waren de leerlingen die hun eigen versie van Leef van André Hazes brachten, waarin ze zongen waarom nu net hun school de strafste school is.

De jury werd op handen gedragen, letterlijk!
De jury werd op handen gedragen, letterlijk!© (foto SB)

Tom Decock gaf aan dat erg onder de indruk te zijn van het bezoek. “Er wordt veel gezegd en geschreven over het onderwijs en vaak wordt dan gezegd dat het niet goed gaat in het onderwijs. Wel MSKA, jullie bewijzen het tegendeel! Het is fantastisch wat jullie allemaal doen en jullie zijn zeker en vast een straffe school”, besloot hij. Of MSKA nu dé strafste school van Vlaanderen en Brussel is, daarvoor moeten we afwachten tot dinsdag. Tom Decock maakt dan tijdens zijn avondshow bekend wie nu de titel van Strafste School 2019 mag dragen. De winnaars mogen zich verwachten aan gigantisch feestje met optredens van onder meer Laura Tesoro en Gers Pardoel.

(SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier