Projectontwikkelaar Matexi schenkt computers weg aan naburig schooltje

Redactie KW

Directeur Eddy Nuyttens van de Don Boscoschool op de Biest mocht deze voormiddag acht computers in ontvangst nemen uit handen van Frederik Van Damme, manager van projectontwikkelaar Matexi.

Geert De Boevere en Frederik Van Damme van Matexi overhandigen één van de computers aan directeur Eddy Nuyttens, in het bijzijn van de juffen Nathalie en Sylvie. (Foto HDV)

Bij VBS Don Bosco De Biest hadden ze graag nieuwe computers aangekocht om de klassen te informatiseren, maar het ontbrak de school aan voldoende budget. Toen Geert De Boevere, ICT support-engineer van Matexi via zijn kleinkinderen, die er school lopen, van het probleem hoorde, kaartte hij het aan bij zijn werkgever. Meteen besloot de projectontwikkelaar een handje toe te steken door acht computers, die nog in perfecte staan zijn, weg te schenken.

“We zijn blij dat we de school kunnen helpen die, bij wijze van spreken, om de hoek ligt van ons hoofdkantoor. Dankzij deze schenking kunnen onze computers een nieuw en nuttig leven leiden in de school. Voor deze overdracht werden de computers opnieuw geïnstalleerd en klaargemaakt voor gebruik,” aldus Frederik Van Damme, business unit manager van Matexi West-Vlaanderen.

(YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier