Oud-Clubspeler te huur als klusjesman

Klusnamiddag met Alex Querter<252>Alex Querter is de klusjesman van de school, als oud-speler van club Brugge is hij een klinkende naam in de regio ... en ver daarbuiten. Meneer Alex, komt twee uur bij u thuis klussen (materialen niet inbegrepen). Datum af te spreken met Alex zelf.
Redactie KW

Alex Querter, die naam maakte als speler bij Club Brugge, verhuurt zich om bij jou thuis klusjes te komen opknappen. Hij doet dat ten voordele van basisschool De Klimtoren in Jabbeke, waar hij werkt.

De juf of meester inhuren om een verjaardagsfeestje op te vrolijken of om een avondje te babysitten? Het kan in Basisschool De Klimtoren. De leerkrachten, de directrice, leden van het schoolbestuur en vrijgevige sponsors bieden zichzelf aan in een online veiling. En tussen die veiling vinden we zelfs enkele beroemdheden zoal Balthazar Boma en ook oud-speler van Club Brugge, Alex Querter. Meneer Alex is de klusjesman van de school.

35 euro

Hij biedt zich aan om bij jou thuis te komen klussen. Hij komt twee uur schilderen, boren, plamuren… (materialen niet inbegrepen). De datum waarop hij langskomt, is af te spreken met hem zelf. Momenteel is het hoogste bod 35 euro. Bieden kan nog tot 23 april 20 uur.

De Klimtorenveiling is vorig jaar gestart als een leuk idee vlak voor het schoolfeest. “Het was toen een last minute inval”, legt directrice Rebekka Buyse uit. “Met minder mensen om op te bieden, haalden we toen toch 700 euro binnen voor de school. Nu hebben we de veiling iets beter uitgebouwd en zijn de huidige biedingen zelfs al goed voor bijna het dubbel.”

(IN)

Info: www.klimtoren.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier