De werken aan de nieuwe speelplaats gingen vorig jaar al van start. Eerder werden ook de gebouwen van de school al gerenoveerd. "De speelplaats wordt groener en aangenamer voor de kinderen", vertelt directrice Nadine Vanwalleghem. "Zo komt er bijvoorbeeld nieuw meubilair."

De kinderen volgen de werken al een tijdje gefascineerd mee. Ze kijken uit naar hun nieuwe speelplaats. Eens de werken afgerond zijn, plant de directie nog een nieuwe luifel. En ook de turnzaal wordt onder handen genomen. Het dak en het plafond worden daar vernieuwd.

De werken aan de nieuwe speelplaats gingen vorig jaar al van start. Eerder werden ook de gebouwen van de school al gerenoveerd. "De speelplaats wordt groener en aangenamer voor de kinderen", vertelt directrice Nadine Vanwalleghem. "Zo komt er bijvoorbeeld nieuw meubilair." De kinderen volgen de werken al een tijdje gefascineerd mee. Ze kijken uit naar hun nieuwe speelplaats. Eens de werken afgerond zijn, plant de directie nog een nieuwe luifel. En ook de turnzaal wordt onder handen genomen. Het dak en het plafond worden daar vernieuwd.