In deze praktijkgerichte cursus leerden de deelnemers onder leiding van erkend VTS-trainer Rudy Everaert hoe ze op een technisch en pedagogisch gefundeerde wijze jonge judoka's moeten begeleiden in hun ontwikkeling. In totaal schreven er zich maar liefst 26 deelnemers in. Het merendeel afkomstig uit West-Vlaanderen, maar ook Oost-Vlamingen en zelfs één Vlaams-Brabander zakten af naar Oostkamp voor de cursus.

De leeftijd van de deelnemers lag tussen 15 en 77 (!) jaar. Burgemeester Jan de Keyser en Schepen van Sport Sam Van de Caveye kwamen langs tijdens de afsluitende sessie om de geslaagden te feliciteren. Zij mogen binnenkort het officiële VTS-attest 'aspirant-initiator judo' in ontvangst nemen.

(PH)

In deze praktijkgerichte cursus leerden de deelnemers onder leiding van erkend VTS-trainer Rudy Everaert hoe ze op een technisch en pedagogisch gefundeerde wijze jonge judoka's moeten begeleiden in hun ontwikkeling. In totaal schreven er zich maar liefst 26 deelnemers in. Het merendeel afkomstig uit West-Vlaanderen, maar ook Oost-Vlamingen en zelfs één Vlaams-Brabander zakten af naar Oostkamp voor de cursus. De leeftijd van de deelnemers lag tussen 15 en 77 (!) jaar. Burgemeester Jan de Keyser en Schepen van Sport Sam Van de Caveye kwamen langs tijdens de afsluitende sessie om de geslaagden te feliciteren. Zij mogen binnenkort het officiële VTS-attest 'aspirant-initiator judo' in ontvangst nemen.(PH)