Nieuw kunstgrasveld Male is klaar voor nieuw seizoen

Op de foto links Guido Vandille en rechts Carlos De Rock met zijn kleinkind © SR
Redactie KW

Het nieuwe kunstgrasveld van voetbalclub Jong Male is zo goed als klaar. De aannemer Lesuco heeft de grootste werken klaar zodat het terrein zal kunnen gebruikt worden voor volgend voetbalseizoen.

De werken moesten uitgevoerd worden in een periode wanneer er niet gevoetbald moet worden. Het bestuur van Jong Male is bijzonder gelukkig met het kunstgrasveld waarbij er meer kan gespeeld worden, maar ook bij allerlei weersomstandigheden.

Jong Male had nood aan nieuwe terreinen maar een aanpassing van een RUP stootte telkens op verzet van de buurt. Nu moesten de 387 spelers van hun voetbalclub spelen op vijf verschillende locaties. Het werd steeds moeilijker om dan ook de plaatselijke jeugd aan te trekken. Met het kunstgrasveld lijken alle problemen van de baan.

Het is intussen het negende kunstgrasveld dat in Groot-Brugge gerealiseerd werd. Op de site zijn nog werken bezig voor de herinrichting van de kantine en is de bouw bezig voor nieuwe kleedkamers. Ze willen eind augustus het nieuwe kunstgrasveld officieel inhuldigen in aanwezigheid van een vertegenwoordiging van het Brugse schepencollege.

(SR/foto SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier