De Nederlandse jongeren kwamen uit Goes en waren in Ieper op uitwisseling. "Zeker leuk om te zien hoe enthousiast de school is", klonk het. Stressfactor was voor de tweede keer te gast in de technische school. De eerste keer was dat voor de 100ste verjaardag van de school, nu goed 10 jaar geleden.

Directeur Pieter Roets sluit niet uit dat er over vandaag en 10 jaar een derde festival komt. "Dan zullen we nog meer dan vandaag één grote scholengemeenschap zijn en kunnen dan alle Ieperse middelbare leerlingen genieten van de muziek."

(MD)

De Nederlandse jongeren kwamen uit Goes en waren in Ieper op uitwisseling. "Zeker leuk om te zien hoe enthousiast de school is", klonk het. Stressfactor was voor de tweede keer te gast in de technische school. De eerste keer was dat voor de 100ste verjaardag van de school, nu goed 10 jaar geleden. Directeur Pieter Roets sluit niet uit dat er over vandaag en 10 jaar een derde festival komt. "Dan zullen we nog meer dan vandaag één grote scholengemeenschap zijn en kunnen dan alle Ieperse middelbare leerlingen genieten van de muziek."(MD)