"Het schooljaar is ondertussen enkele weken ver en de klaslokalen krijgen elke dag weer leergierige leerlingen en ambitieuze leerkrachten over de vloer. Het is belangrijk dat zij in een veilige en comfortabele schoolinfrastructuur les kunnen krijgen en geven", zegt Weyts. Virginie Derumaux, gemeenteraadslid voor N-VA Izegem en voorzitter van het oudercomité van basisschool Heilige Familie reageert zeer tevreden: "Deze flinke investering is enorm belangrijk voor alle leerlingen, leerlingen en personeelsleden van de basisschool".

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) in totaal 1.438.074,93 euro in de Vrije Basisschool Heilige Familie Bosmolens van de Prizma-scholengroep. "Deze middelen zullen gebruikt worden voor nieuwbouw, verbouwingswerken en eerste uitrusting van de school. De Vlaamse Regering blijft dus inzetten op de vernieuwing en de modernisering van het onderwijspatrimonium in Izegem. Eerder kregen ook al basisscholen Sint-Rafaël en Heilig Hart, het Prizma-Campus College én de Vrije Basisschool Heilige Familie Vlaamse middelen voor de aanpassing en renovatie van hun schoolinfrastructuur", zegt gemeenteraadslid Virginie Derumeaux van N-VA Izegem. "Deze investeringen zijn van groot belang voor de vele leerlingen, leraren en personeelsleden die dagelijks aan de kwaliteit van ons onderwijs werken".

In totaal trekt onderwijsminister Weyts maar liefst drie miljard in schoolinfrastructuur. Zo gaat in de maand september via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs 10.701.151,83 euro naar 102 scholenbouwprojecten in Vlaanderen. Deze investeringsgolf komt ook de stad Izegem opnieuw ten goede.

"Het schooljaar is ondertussen enkele weken ver en de klaslokalen krijgen elke dag weer leergierige leerlingen en ambitieuze leerkrachten over de vloer. Het is belangrijk dat zij in een veilige en comfortabele schoolinfrastructuur les kunnen krijgen en geven", zegt Weyts. Virginie Derumaux, gemeenteraadslid voor N-VA Izegem en voorzitter van het oudercomité van basisschool Heilige Familie reageert zeer tevreden: "Deze flinke investering is enorm belangrijk voor alle leerlingen, leerlingen en personeelsleden van de basisschool". Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) in totaal 1.438.074,93 euro in de Vrije Basisschool Heilige Familie Bosmolens van de Prizma-scholengroep. "Deze middelen zullen gebruikt worden voor nieuwbouw, verbouwingswerken en eerste uitrusting van de school. De Vlaamse Regering blijft dus inzetten op de vernieuwing en de modernisering van het onderwijspatrimonium in Izegem. Eerder kregen ook al basisscholen Sint-Rafaël en Heilig Hart, het Prizma-Campus College én de Vrije Basisschool Heilige Familie Vlaamse middelen voor de aanpassing en renovatie van hun schoolinfrastructuur", zegt gemeenteraadslid Virginie Derumeaux van N-VA Izegem. "Deze investeringen zijn van groot belang voor de vele leerlingen, leraren en personeelsleden die dagelijks aan de kwaliteit van ons onderwijs werken".In totaal trekt onderwijsminister Weyts maar liefst drie miljard in schoolinfrastructuur. Zo gaat in de maand september via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs 10.701.151,83 euro naar 102 scholenbouwprojecten in Vlaanderen. Deze investeringsgolf komt ook de stad Izegem opnieuw ten goede.