Meer dan 200 jongeren vertrekken op kamp met de Chriro in Deerlijk

De tienkoppige kookploeg van Chiro Sellwie met Tine Vervaeke, Karel Ghekiere, Sofie Dubois, Wim Bogaert, Annelies Turpyn, Frederik Lagae, Bram Bulckaen, Marjan Vanaverbeke, Stijn Vandenbroucke en Hilde Coppens. Lola en Fons Bulckaen mochten ook mede op de startfoto. © (Foto MV)
Redactie KW

Zondag, even voor de middag, vertrok Chiro Sellewie op kamp naar Genk. Er was een startmoment in de kerk en op het speelveld aan het Chiroheem.

In de kerk luisterde het Chirokoor de viering op en Frans Dewulf ging voor. Op het plein was het afscheid nemen voor het elfdaagse kamp.

De tienkoppige kookploeg ziet het best zitten. “Alles is keurig voorbereid. Vanavond staat er kippengyros op tafel met ananas, peer, rijst en currysaus. Morgenmiddag zijn er frietjes met vol-au-vent. Andere toppers worden de balletjes in tomatensaus, WAP, barbecue en croque monsieur. Maar eigenlijk vinden wij het elke dag lekker“, lachen ze;

De bezoekdag van zondag 28 juli wordt niet alleen een feest voor de leden maar ook voor de ruim 250 bezoekers. Voor iedereen wordt het die middag frietjes met stoofvlees en groenten.

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier