In de kerk luisterde het Chirokoor de viering op en Frans Dewulf ging voor. Op het plein was het afscheid nemen voor het elfdaagse kamp.

De tienkoppige kookploeg ziet het best zitten. "Alles is keurig voorbereid. Vanavond staat er kippengyros op tafel met ananas, peer, rijst en currysaus. Morgenmiddag zijn er frietjes met vol-au-vent. Andere toppers worden de balletjes in tomatensaus, WAP, barbecue en croque monsieur. Maar eigenlijk vinden wij het elke dag lekker", lachen ze;

De bezoekdag van zondag 28 juli wordt niet alleen een feest voor de leden maar ook voor de ruim 250 bezoekers. Voor iedereen wordt het die middag frietjes met stoofvlees en groenten.

(MV)

In de kerk luisterde het Chirokoor de viering op en Frans Dewulf ging voor. Op het plein was het afscheid nemen voor het elfdaagse kamp.De tienkoppige kookploeg ziet het best zitten. "Alles is keurig voorbereid. Vanavond staat er kippengyros op tafel met ananas, peer, rijst en currysaus. Morgenmiddag zijn er frietjes met vol-au-vent. Andere toppers worden de balletjes in tomatensaus, WAP, barbecue en croque monsieur. Maar eigenlijk vinden wij het elke dag lekker", lachen ze; De bezoekdag van zondag 28 juli wordt niet alleen een feest voor de leden maar ook voor de ruim 250 bezoekers. Voor iedereen wordt het die middag frietjes met stoofvlees en groenten. (MV)