Meer dan 1.000 kinderen gingen er naar hartenlust eitjes rapen, vergezeld van hun ouders, oma en opa. De plastieken eieren konden nadien ingewisseld worden voor echte chocolade eieren.

De paaseierenraap werd verdeeld in vier leeftijdscategorieën. De deelname was gratis, maar vooraf inschrijven was wel een must. Toerisme Oostende, die de paaseierenraap organiseert, was blij met de opkomst.

"Vorig jaar haalden we net geen 1.000 kindjes, maar dit jaar hebben we de 1.000 ruim overschreden. Al zal het mooie weer daar misschien wel iets mee te maken hebben", klinkt het bij Toerisme. Ook burgemeester Bart Tommelein kwam eitjes uitgooien voor de kinderen.

(JRO)

Meer dan 1.000 kinderen gingen er naar hartenlust eitjes rapen, vergezeld van hun ouders, oma en opa. De plastieken eieren konden nadien ingewisseld worden voor echte chocolade eieren. De paaseierenraap werd verdeeld in vier leeftijdscategorieën. De deelname was gratis, maar vooraf inschrijven was wel een must. Toerisme Oostende, die de paaseierenraap organiseert, was blij met de opkomst. "Vorig jaar haalden we net geen 1.000 kindjes, maar dit jaar hebben we de 1.000 ruim overschreden. Al zal het mooie weer daar misschien wel iets mee te maken hebben", klinkt het bij Toerisme. Ook burgemeester Bart Tommelein kwam eitjes uitgooien voor de kinderen. (JRO)