Luc Ghekiere gaat met pensioen in Sint-Pietersschool, ook Heilig Hart moet op zoek naar nieuwe directeur

Wouter Vander Stricht

Luc Ghekiere gaat op 1 maart met pensioen in de Emelgemse Sint-Pietersschool. Hij wordt vervangen door Tommy Van Steenwinkel, waardoor ook de Heilig Hartschool naar een nieuwe directeur op zoek moet.

Het gonst van het nieuws in de Prizma-scholengroep. De Middenschool Izegem nam zopas officieel de intrek in het vernieuwde gebouw, dat vroeger gebruikt werd door de FOD Financiën. En ondertussen is er ook een consultatieronde aan de gang over de toekomst van de scholengroep.

Maar daar houdt het niet op. Prizma Basisschool Sint-Pieter Emelgem neemt straks afscheid van directeur en boegbeeld Luc Ghekiere. Hij wordt vervangen door Tommy Van Steenwinkel die op dit moment directeur is van Basisschool Heilig Hart Izegem. Het schoolbestuur moet nu voor de school in de Roeselaarsestraat in Izegem zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe directeur.

Op Prizma Campus IdP (Instituut de Pélichy) gaat technisch Adviseur Coördinator (TAC) Wim Vangheluwe vanaf 1 mei met pensioen. Hij wordt vervangen door Dieter Claus die op dit moment pedagogisch coördinator is van dezelfde campus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier