Linda Vanbeselaere verlaat de Boomgaard

© (Foto JC)
Redactie KW

Op 30 juni zal de schoolbel nog eens rinkelen voor Linda Vanbeselaere. Maar dan wenkt de welverdiende rust na een mooie loopbaan in het wijkschooltje van de Watervalstraat en de Boomgaard.

Linda stond jarenlang paraat om de school in de Watervalstraat kraaknet te houden. Ze was ook de bezige hulp in de refter. De zusters der Heilige Kindsheid hadden er in de Watervalstraat een schooltje geopend want dit was een kinderrijke buurt. Maar dat blijft niet zo en na 52 jaar werd de school gesloten en kon iedereen de verhuis meemaken naar de Boomgaard. Het was toen 1 september 2018. Linda nam haar enthousiasme mee alsook haar liefde voor de kleuters en de peuters om er voortaan in de Boomgaard te werken. Ze bleef er met plezier de middagdienst voor haar rekening nemen.

Nu ze de stap zet nar een welverdiend pensioen werd Linda door de schoolgemeenschap nog eens bedankt voor de hartelijke wijze waarop ze haar job op school deed. Een uur lang stond Linda centraal op de speelplaats waar elke klas in een drive in bij Linda kwam en een passend geschenk overhandigde. Een afscheid in coronastijl, maar daarom niet minder gemeend.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier