Legendarische cafébazin keert (even) terug naar Ingelmunster

Barbara Barrezeele - centraal - bij Dries Lambrecht van Studio Zweeblub, bij een delegatie van De Decidellen met ook Lode Vanmeenen, en eveneens bij Hein Denturck van Music For Life. (Foto FODI)
Redactie KW

Studio Kontrabas, de driedaagse radiomarathon voor het goede doel, pakt opnieuw uit met een stunt. Het haalt Barbara Barrezeele terug naar Ingelmunster, waar ze drie dagen lang waardin wordt van Studio KontraBabs.

Van vrijdag 11 tot zondag 13 november staat de voormalige cafébazin Barbara Barrezeele drie dagen achter de toog van de Brasserie van het JOC in Ingelmunster. De opbrengst gaat uiteraard naar het goeie doel.

Tussen 1993 en 1999 was Barbara het gezicht van De Algarve in Ingelmunster. Na enkele foto’s uit vervlogen tijden op Facebook kreeg ze zoveel reacties en werd ze ook gevraagd om nog eens één dag een café open te houden.

Barbara, die nu in Lichtervelde woont, besloot deze uitdaging niet voor één, maar voor drie dagen aan te gaan. Ze doet dat niet voor zichzelf, maar wel voor Studio Kontrabas, dat in december opnieuw 72 uur radio maakt voor Het Kinderkankerfonds, Te Gek!?, Den Achtkanter en De Huntington Liga.

Dedicellen en Zweeblub

Barbara heeft ook grote waardering voor Hein Denturck, die met Portret For Life mensen voor het goede doel tekent. Barbara zal niet enkel tappen, maar ook plaatjes draaien in de Brasserie.

Er valt heel wat te beleven, waaronder op vrijdag vanaf 20 uur een kick-off en gezellig bijpraten, op zaterdagavond een dj-set van Studio Zweeblub en op zondagnamiddag een optreden van De Decidellen en DJ Fax. Het volledig programma kan je terugvinden op de Facebookpagina van Studio Kontrabas.

(PADI)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier