Op vrijdag 18 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging. Die dag mogen alle leerlingen die deel uitmaken van een jeugdbeweging hun kledij van de desbetreffende jeugdbeweging aantrekken om zo naar school te komen. "We vinden het belangrijk dat leerlingen elkaar helpen", vertelt graadcoördinator A.Verduyn.

"Daarom verzorgen de leerlingen uit de derde graad, broederlijk en zusterlijk verenigd over de verschillende jeugdbewegingen, een middagvullend programma voor de leerlingen uit de jongste vier jaren. Onder andere dans en spelletjes uit de jeugdbewegingen kwamen aan bod", klinkt het.

Op vrijdag 18 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging. Die dag mogen alle leerlingen die deel uitmaken van een jeugdbeweging hun kledij van de desbetreffende jeugdbeweging aantrekken om zo naar school te komen. "We vinden het belangrijk dat leerlingen elkaar helpen", vertelt graadcoördinator A.Verduyn. "Daarom verzorgen de leerlingen uit de derde graad, broederlijk en zusterlijk verenigd over de verschillende jeugdbewegingen, een middagvullend programma voor de leerlingen uit de jongste vier jaren. Onder andere dans en spelletjes uit de jeugdbewegingen kwamen aan bod", klinkt het.