De startdag van de KSA is een jaarlijks terugkerend evenement, waar zowel kinderen, als jongeren en volwassenen aanwezig zijn. Op die dag kunnen kinderen proeven van de activiteiten die de jeugdbeweging te bieden heeft. Het gaat om een feestelijke opening met oliebollen, gocarts, een springkasteel, kussengevechten en nog veel meer. De ouders kunnen wat bijpraten bij een hapje en een drankje.

KSA Meeuwennest besloot om op een speciale manier ruchtbaarheid te geven aan hun startdag. Op verschillende plaatsen in de stad: op bruggen, middenbermen, straten en voetpaden, werd de startdag in kleurkrijt aangekondigd. Als iemand nu niet weet dat KSA haar startdag houdt aanstaande zaterdag, dan is die persoon de laatste dagen niet buiten geweest in Oostende. De startdag gaat door in 't Bosjoenk, Zinnialaan 1, en start om 14 uur.

(JRO)

De startdag van de KSA is een jaarlijks terugkerend evenement, waar zowel kinderen, als jongeren en volwassenen aanwezig zijn. Op die dag kunnen kinderen proeven van de activiteiten die de jeugdbeweging te bieden heeft. Het gaat om een feestelijke opening met oliebollen, gocarts, een springkasteel, kussengevechten en nog veel meer. De ouders kunnen wat bijpraten bij een hapje en een drankje.KSA Meeuwennest besloot om op een speciale manier ruchtbaarheid te geven aan hun startdag. Op verschillende plaatsen in de stad: op bruggen, middenbermen, straten en voetpaden, werd de startdag in kleurkrijt aangekondigd. Als iemand nu niet weet dat KSA haar startdag houdt aanstaande zaterdag, dan is die persoon de laatste dagen niet buiten geweest in Oostende. De startdag gaat door in 't Bosjoenk, Zinnialaan 1, en start om 14 uur. (JRO)