Uiteindelijk daagden een 250-tal studenten op in evenementenhal Depart op Kortrijk Weide. Voor een euro konden ze een hele avond rollerskaten op muziek. De opbrengst van het evenement ging naar Rode Neuzendag, een initiatief van radiozender Qmusic en televisiestation VTM dat geld wil inzamelen voor het mentaal welzijn van jongeren op scholen.

Op de tonen van Dj Cassé, T-Pulse, Magnuzzn en Backr leefden de studenten van Howest, UGent, HoGent en Artevelde zich uit. Rollerblades werden voorzien door de studentenclub, iedereen kon dus deelnemen.

Mensen die graag het goede doel steunen maar liever geen kans maken op gebroken ledematen konden in een aparte ruimte gewoon iets drinken. Hoeveel er precies ingezameld is moet de club nog natellen.

(AN)

Uiteindelijk daagden een 250-tal studenten op in evenementenhal Depart op Kortrijk Weide. Voor een euro konden ze een hele avond rollerskaten op muziek. De opbrengst van het evenement ging naar Rode Neuzendag, een initiatief van radiozender Qmusic en televisiestation VTM dat geld wil inzamelen voor het mentaal welzijn van jongeren op scholen. Op de tonen van Dj Cassé, T-Pulse, Magnuzzn en Backr leefden de studenten van Howest, UGent, HoGent en Artevelde zich uit. Rollerblades werden voorzien door de studentenclub, iedereen kon dus deelnemen. Mensen die graag het goede doel steunen maar liever geen kans maken op gebroken ledematen konden in een aparte ruimte gewoon iets drinken. Hoeveel er precies ingezameld is moet de club nog natellen. (AN)