Koopzondag in Ring Shopping Kuurne groot succes dankzij Spongebob en Ninja Turtles

Nona, Michelle en Marie-Lou poseren trots bij hun cartoonhelden. © TV
Redactie KW

Spongebob en de Teenage Mutant Ninja Turtles kwamen langs in Kuurne voor een meet & greet naar aanleiding van de herfstvakantie die voor veel jongeren in zicht is. Het was al aanschuiven geblazen vanaf 13 uur om met de cartoonfiguren op de foto te gaan.

Op het facebookevenement gaven duizend mensen aan interesse te hebben in het evenement en dat was dan ook duidelijk te merken aan het aantal aanwezigen. Er werden ook verschillende standen opgetrokken in het shoppingcenter. Vooral de Meet & Greet stand zorgde voor het nodige enthousiasme bij de jongeren en soms een beetje schaamtegevoel bij de hele kleine kinderen. Zij durfden dan plots niet meer op de foto.

Voor Nona, Michelle en Marie-Lou uit Moorsele en Heule was het alvast niet erg moeilijk om op de foto te gaan. “Het is superleuk en ik ben heel benieuwd naar de foto”, horen we hen roepen. En ook hun ouders zijn tevreden. “We doen het voor de kinderen en ze genieten ervan dus dat is het belangrijkste. Ook de andere standen zijn een leuke toevoeging aan het concept” besluit één van hen.

Ring Shopping viert hiermee de start van de herfstvakantie en koppelde daar meteen de koopzondag in het teken van Nickelodeon aan. “We proberen toch steeds met een leuk concept uit de hoek te komen. De reacties van de klanten zijn positief dus dan herhalen we dit graag. Volgende week woensdag brengen we Halloween naar het Ring Shopping. En uiteraard komen ook nog Sinterklaas en de Kerstman langs”, besluit Charlotte Tahon, Marketing Coördinator van het shoppingcenter.

Adam, Elena en Papa Nadim amuseerden zich kostelijk op de koopzondag
Adam, Elena en Papa Nadim amuseerden zich kostelijk op de koopzondag© TV

Ook Elena en Adam amuseerden zich te pletter aan de kleurstand. “We hebben al een leuke foto kunnen maken en kleuren nu onze stripfiguur in die we dan meenemen naar huis. Ik kijk graag naar het tv-programma en vind het ook leuk om ze eens in het echt te zien“, vertelt Elena ons. “Ze kijken graag naar die tv-programma’s en het is dan ook leuk om ze hiermee te kunnen verrassen en ze zich te zien amuseren”,vertelt papa Nadim.

Het evenement bracht meer dan 1.000 geïnteresseerden op de been waaronder kinderen maar ook heel wat volwassenen.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier