Juf Inge: "De kleuters leefden er naar toe. In de klassen hingen zeven kaartjes met een bedje erop. Elke dag verdween een bedje en woensdagochtend was alles weg. Dit was het sein om in de vooravond naar school te komen en er samen te overnachten."

Er stonden 41 veldbedjes en matrasjes klaar voor de nacht. Juf Chris is aan haar laatste dagen in de school toe. In september is zij met pensioen maar de nacht met haar kleuters wil zij niet missen. Woensdagavond keken de kids naar een film, aten chips en tegen 21 uur wenkte het dromenland.

Meester Davy zorgde mee voor de organisatie. "Enkel de peuters zijn er niet bij. Donderdagochtend brengt het oudercomité voor alle kinderen een ontbijt: drankjes en boterhammen met choco of confituur."

(MV)

Juf Inge: "De kleuters leefden er naar toe. In de klassen hingen zeven kaartjes met een bedje erop. Elke dag verdween een bedje en woensdagochtend was alles weg. Dit was het sein om in de vooravond naar school te komen en er samen te overnachten."Er stonden 41 veldbedjes en matrasjes klaar voor de nacht. Juf Chris is aan haar laatste dagen in de school toe. In september is zij met pensioen maar de nacht met haar kleuters wil zij niet missen. Woensdagavond keken de kids naar een film, aten chips en tegen 21 uur wenkte het dromenland.Meester Davy zorgde mee voor de organisatie. "Enkel de peuters zijn er niet bij. Donderdagochtend brengt het oudercomité voor alle kinderen een ontbijt: drankjes en boterhammen met choco of confituur."(MV)