Wat als die pagadders hun goesting mochten doen met kleurpotloden, lijm, stiften en ander leuks op onze papieren krant? Zou dat geen leuke tekeningen, collages en schilderijtjes opleveren? Wij denken dat ook!

Daarom een warme oproep op deze prille lentedag aan alle kleuterbegeleid(st)ers van onze provincie. Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad, Brugsch Handelsblad of Krant van West-Vlaanderen mee naar je klas en laat je ukkepukjes erop los. Knip de kunstwerkjes uit en stuur ze op naar Krant van West-Vlaanderen, Tav Lieven Mathys, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.

Heb je een mooie klasfoto? Steek die er gerust bij (of mail hem door naar lieven.mathys@kw.be ) en geef een woordje uitleg over je klas.

Wekelijks plaatsen we met een fotospecial één kleuterklasje in de kijker. Veel knutselpleizer!

(De webbies)

Wat als die pagadders hun goesting mochten doen met kleurpotloden, lijm, stiften en ander leuks op onze papieren krant? Zou dat geen leuke tekeningen, collages en schilderijtjes opleveren? Wij denken dat ook!Daarom een warme oproep op deze prille lentedag aan alle kleuterbegeleid(st)ers van onze provincie. Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad, Brugsch Handelsblad of Krant van West-Vlaanderen mee naar je klas en laat je ukkepukjes erop los. Knip de kunstwerkjes uit en stuur ze op naar Krant van West-Vlaanderen, Tav Lieven Mathys, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.Heb je een mooie klasfoto? Steek die er gerust bij (of mail hem door naar lieven.mathys@kw.be ) en geef een woordje uitleg over je klas.Wekelijks plaatsen we met een fotospecial één kleuterklasje in de kijker. Veel knutselpleizer!(De webbies)