Kinderen vormen erehaag voor klusjesman en ex-voetballer Alex Querter

Zichtbaar ontroerd nam Alex Querter vrijdag al afscheid van 'zijn kinderen'. Vandaag mocht hij nog één keer door de erehaag. © Davy Coghe
Redactie KW

De leerlingen van basisschool De Klimtoren namen dinsdag een laatste keer afscheid van klusjesman Alex Querter. Dat deden ze met een fantastische erehaag! Het gewezen Club-icoon gaat op woensdag 1 mei officieel met pensioen.

Afgelopen vrijdag werd er al op passende wijze afscheid genomen van klusjesman Alex Querter. Liefst 15 jaar stond hij parttime ten dienste van de school. Aangezien het pensioen pas morgen, woensdag 1 mei, officieel is, vormden de leerlingen en leerkrachten van basisschool nog een laatste keer een erehaag.

Daar gaat ze

Het was toch wel een verrassing voor Alex Querter dat hij onder zoveel belangstelling met pensioen ging. Leerkrachten zongen afgelopen vrijdag nog een aan Alex aangepaste versie van ‘Daar gaat ze’, een zichtbaar ontroerde Alex Querter zat toen tussen de leerlingen van de school.

Querter belooft om zijn opvolger nog wat op te leiden. En één van zijn laatste prestaties was het schoolfeest van afgelopen weekend. Altijd een ferm klusje, met een werkdag van een dikke twaalf uur. (PA)

VBS De Klimtorenhttps://www.facebook.com/vbsdeklimtoren/https://www.facebook.comFacebook1885

De allerlaatste werkdag van meneer Alex…afscheid met klasse voor een klasseman😊

Geplaatst door VBS De Klimtoren op Dinsdag 30 april 2019

video1.0https://www.facebook.com/vbsdeklimtoren/videos/423813654868990/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier