JH Den Teirlink in Moorslede officieel voor open verklaard

© JAN STRAGIER
Redactie KW

Het nieuwe jeugdhuis van Moorslede, Den Teirlink, opende op woensdagavond 16 december voor genodigden en alle helpers de deuren. Vrijdag gaan de deuren open voor het grote publiek.

De Markt in Moorslede heeft er nieuwe zaak bij. Het jeugdhuis Den Teirlink opende woensdagavond de deuren voor genodigden, leden en helpers. De afgelopen weken werkte het bestuur grondig verder om het jeugdhuis nog dit jaar te kunnen openen. “We wisten dat het een lastige periode zou worden, maar we zijn ongelooflijk blij dat we hier staan. Dat ging ons niet lukken zonder de grote ploeg helpers”, vertelt voorzitter Alexander Huyghebaert.

Ook schepen van Jeugd, Daisy Decoene (Visie), is tevreden dat zij nog de opening kan meemaken, een uur voor ze de fakkel doorgeeft aan Leen Uyttenhove (PRO) als schepen. “Ik had het mezelf beloofd en ik ging er dan ook alles aan doen om de opening nog mee te maken”, begint de schepen. “De voorbije twee jaar was ik ermee bezig en de laatste maanden heb ik er enorm voor gesleurd zodat het zeker in 2015 nog kon openen.”

Voor het grote publiek gaan de deuren open op vrijdagavond 18 december vanaf 20 uur. Om 22.30 uur is er dan ook een gratis vat door Jong N-VA en zorgt DJ XL voor de nodige beats. Ook tijdens de kerstmarkt op zaterdag 19 december zal het jeugdhuis open zijn.

(AFM – Foto JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier