De 20-jarige Catoo Vanhooren is de nieuwe voorzitter en kijkt uit naar de organisatie van een nieuw evenement. "Veel kan ik nog niet verklappen, maar wel dat er in mei veel muziek aan te pas komt", licht Catoo een tipje van de sluier.

't Scharnier is een jeugdclub waar de Oudenburgse jongeren zich thuisvoelen. Elke vrijdag en zaterdag komen ze er samen om te ontspannen, vrienden te ontmoeten en een glas te drinken. "We gaan om 20 uur open en een sluitingsuur hebben we niet. Dat kan 2 uur zijn, maar evengoed 4 of 5 uur", zegt Catoo. "Onze evenementen draaien goed. Dat komt dankzij ons topteam, een echte vriendengroep. Er is veel werk om 't Scharnier te houden zoals het al vele jaren is. Maar we doen het allemaal graag", aldus Catoo Vanhooren.

Zij wordt in haar bestuur bijgestaan door ondervoorzitter Ester Desmit (22), secretaris Anaïs Declerck (20), penningmeester Leena Frederix (22) en de leden Jonas Roose (21) en Jamie Taffeiren (22). "Daarnaast kunnen we rekenen op veel medewerkers die elk een keer per maand de bar doen en ook helpen bij evenementen", prijst de voorzitter iedereen die 't Scharnier een warm hart toedraagt.

De 20-jarige Catoo Vanhooren is de nieuwe voorzitter en kijkt uit naar de organisatie van een nieuw evenement. "Veel kan ik nog niet verklappen, maar wel dat er in mei veel muziek aan te pas komt", licht Catoo een tipje van de sluier. 't Scharnier is een jeugdclub waar de Oudenburgse jongeren zich thuisvoelen. Elke vrijdag en zaterdag komen ze er samen om te ontspannen, vrienden te ontmoeten en een glas te drinken. "We gaan om 20 uur open en een sluitingsuur hebben we niet. Dat kan 2 uur zijn, maar evengoed 4 of 5 uur", zegt Catoo. "Onze evenementen draaien goed. Dat komt dankzij ons topteam, een echte vriendengroep. Er is veel werk om 't Scharnier te houden zoals het al vele jaren is. Maar we doen het allemaal graag", aldus Catoo Vanhooren. Zij wordt in haar bestuur bijgestaan door ondervoorzitter Ester Desmit (22), secretaris Anaïs Declerck (20), penningmeester Leena Frederix (22) en de leden Jonas Roose (21) en Jamie Taffeiren (22). "Daarnaast kunnen we rekenen op veel medewerkers die elk een keer per maand de bar doen en ook helpen bij evenementen", prijst de voorzitter iedereen die 't Scharnier een warm hart toedraagt.