Jeugdhuis Jakkedoe viert 45-jarig bestaan met comedy en muziek

Stiene Henskens, Simen Vandenbussche, Thomas Vandenhouweele, Stijn Lecompte en Tuur Byttebier (achteraan v.l.n.r.) - Silke Dekimpe, Bart Neirynck en Jana Rogie (vooraan v.l.n.r.) © PJN
Redactie KW

Van 21 tot en met 23 september organiseert het Desselgemse jeugdhuis Jakkedoe een feestweekend ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan.

“De rode draad wordt muziek en humor”, zegt oudgediende Bart Neirynck.

Het weekend start met een openingsreceptie, gevolgd door optredens van twee bekende comedians. Voor 15 euro (10 euro voor Jakkedoe-leden) kan iedereen komen meelachen met David Galle en Piet De Praitere. De afterparty wordt daarna ingezet door Gestapo Knallmuzik en ook DJ Stino Lapino en DJ Bukkake komen op vrijdagavond nog aan bod.

Zaterdagavond wordt dan weer een op en top muzikale avond, met een mix van jong streektalent, opkomende nationale bands en gevestigde waarden. Onder andere The Upcats, Bizkit Park, ‘t Hof van Commerce en TLP passeren dan de revue. Dit deel van het weekend gaat door in ontmoetingscentrum De Coorenaar.

Ten slotte is er nog een rustige afsluiter op zondag: een aperitief met achtergrondmuziek die gekozen wordt door huidige en voormalige medewerkers van het jeugdhuis. “Daarmee zijn we zeker dat zowel jong als oud hun hartje kunnen ophalen tijdens het feestweekend”, klinkt het nog.

(PNW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier