Jeugddienst DoeKéZot laat studenten samen blokken

© Getty Images
Redactie KW

Vanaf dinsdag kunnen studenten terecht op de bovenste verdieping van de Ansold (Landergemstraat 1) om samen te blokken. In de lokalen van het Deeltijds Kunstonderwijs kunnen ze een plekje reserveren in de gemeenschappelijke studeerlocatie.

De Jeugddienst deed er alles aan om volgens de opgelegde maatregelen de veiligheid te garanderen. De studieplek is iedere dag open tot en met donderdag 25 juni, telkens van 8 tot 18.30 uur.

“Via een bevraging op Instagram kwamen we te weten dat er een vijftal personen interesse hadden”, vertelt Margot Mespreuve, jeugdconsulent. “Momenteel hebben we nog geen inschrijvingen ontvangen.” Inschrijven is verplicht. De aanvraag wordt via de Jeugddienst gescreend. Na akkoord wordt een vaste zitplaats toegewezen. Studenten moeten enkel een eigen mondmasker dragen wanneer ze rondlopen in het gebouw, de tafels staan op een voldoende ruime afstand van elkaar. (GV)

Jongeren kunnen inschrijven via het webformulier op de website van de gemeente Anzegem. Alle info is ook te vinden op de Facebookpagina Jeugddienst Doekézot Anzegem

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier