"Het is vooral voor veel jongeren het hoogtepunt van hun zomer", zegt Ewout Impe. "De op- en afbouw van het beachweekend is een hele klus, zeker met zo'n weer! Heel tof dat onze jongeren, sommigen nemen er een paar dagen vakantie voor, zich hier zo voor inzetten."

Korneel Messely, Ewout Vanhamme, Niels Vandenberghe, Seppe Vanbiervliet, Jeffrey Seynaeve, Simeon Amerlinck, Axelle Vercruysse, Florian Holvoet, Piet Surmont en Victor Verscheure staan paraat onder een loden zon. In totaal zes containters zand verspreiden ze over de koer, en in de jeugdclub. De festiviteiten beginnen op vrijdag 26 juli vanaf 16 uur. Met een Beach BBQ een resem DJ's op mainstage, waarna het feest binnen verder gezet wordt.

Sowieso sjiek

"Op zaterdag is er in de namiddag Beach Volley, drie personen per team", vervolgt Ewout. "En natuurlijk 's avonds de mega Beachparty. Zowel buiten op de Mainstage als binnen kunnen de bezoekers terecht voor zomerse beats. Op zondag doen we het rustig aan, traditioneel wordt er uitgeblazen tijdens een tornooi zandkubb."

Een mooie streep zon is altijd welkom, hoewel het de laatste week wat van het goede teveel was. En net voor dit weekend voorspellen ze de verkoelende regen. "Wat het ook wordt, het zal sowieso een super sjiek weekend worden", is Ewout overtuigd. "Als het buiten even niet kan, dan zetten we gewoon binnen het feest verder."

Voor KUBB en Volley kan nog worden ingeschreven, een bandje voor de Beachparty kost 8 euro.

(SLW)

"Het is vooral voor veel jongeren het hoogtepunt van hun zomer", zegt Ewout Impe. "De op- en afbouw van het beachweekend is een hele klus, zeker met zo'n weer! Heel tof dat onze jongeren, sommigen nemen er een paar dagen vakantie voor, zich hier zo voor inzetten."Korneel Messely, Ewout Vanhamme, Niels Vandenberghe, Seppe Vanbiervliet, Jeffrey Seynaeve, Simeon Amerlinck, Axelle Vercruysse, Florian Holvoet, Piet Surmont en Victor Verscheure staan paraat onder een loden zon. In totaal zes containters zand verspreiden ze over de koer, en in de jeugdclub. De festiviteiten beginnen op vrijdag 26 juli vanaf 16 uur. Met een Beach BBQ een resem DJ's op mainstage, waarna het feest binnen verder gezet wordt."Op zaterdag is er in de namiddag Beach Volley, drie personen per team", vervolgt Ewout. "En natuurlijk 's avonds de mega Beachparty. Zowel buiten op de Mainstage als binnen kunnen de bezoekers terecht voor zomerse beats. Op zondag doen we het rustig aan, traditioneel wordt er uitgeblazen tijdens een tornooi zandkubb."Een mooie streep zon is altijd welkom, hoewel het de laatste week wat van het goede teveel was. En net voor dit weekend voorspellen ze de verkoelende regen. "Wat het ook wordt, het zal sowieso een super sjiek weekend worden", is Ewout overtuigd. "Als het buiten even niet kan, dan zetten we gewoon binnen het feest verder."(SLW)