In Menen vieren laatstejaars scholieren hun 100 dagen

De leerlingen van het zesde A Gezondheid Welzijn Wetenschappen van de Sint-Jorisschool dosten zich uit als cowboy en indiaan in de Far West. (Foto WO)
Redactie KW

De vier middelbare scholen van Menen vieren op vrijdag 4 maart hun honderd dagen.

De zesdejaars van de Grenslandscholen, het Sint-Aloysiuscollege, het VTI Sint-Lucas en de Sint-Jorisschool mogen vrijdag de laatste honderd dagen. In de Sint-Jorisschool verkleedden de leerlingen van het zesde A gezondheids- en welzijnswetenschappen zich als cowboy en indiaan. Vrijdagmorgen kregen ze een ontbijt aangeboden. Enkel de felle regen bleek een spelbreker voor het verdere verloop van de dag.

Ook in het Sint-Aloysiuscollege werden de honderd dagen gevierd. Enkele vrienden van verschillende klassen met vooraan v.l.n.r. : Yana Dewitte, Thibault Devlier, Jienske Lemant, Maria Nersisjan, Sarah Verkyndere en Margot Del'haye. Achteraan: Saar Doornaert, Jacobus Lein, Hanne Berghmans, Miranda Zhang, Steije Maertens, Catlin Vandenberghe en Lukas Malfait. (Foto WO)
Ook in het Sint-Aloysiuscollege werden de honderd dagen gevierd. Enkele vrienden van verschillende klassen met vooraan v.l.n.r. : Yana Dewitte, Thibault Devlier, Jienske Lemant, Maria Nersisjan, Sarah Verkyndere en Margot Del’haye. Achteraan: Saar Doornaert, Jacobus Lein, Hanne Berghmans, Miranda Zhang, Steije Maertens, Catlin Vandenberghe en Lukas Malfait. (Foto WO)

(WO – foto’s WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier