Men dringt er evenwel op aan dat de ouders zoveel mogelijk hun verantwoordelijkheid nemen om de kinderen thuis opvang te geven. Maar indien de nood er is, staat het Filoetje er voor hen klaar.

Aanwezigheden in de periode van 12 en 13 november dien je op voorhand te melden. De opvang op die dagen is enkel voorzien voor kinderen van ouders die werken in de zorg en voor ouders die moeten werken en geen verlof kunnen inschakelen en voor wie geen thuiswerk mogelijk is. Er is een werkgeversattest vereist van beide ouders. Je moet inschrijven tegen 7 november. (JM)

Voor info en inschrijvingen : Ardooie 051/65 76 64 en Koolskamp 051/74 63 38. Mailen op kinderopvang@ardooie.be.

Men dringt er evenwel op aan dat de ouders zoveel mogelijk hun verantwoordelijkheid nemen om de kinderen thuis opvang te geven. Maar indien de nood er is, staat het Filoetje er voor hen klaar. Aanwezigheden in de periode van 12 en 13 november dien je op voorhand te melden. De opvang op die dagen is enkel voorzien voor kinderen van ouders die werken in de zorg en voor ouders die moeten werken en geen verlof kunnen inschakelen en voor wie geen thuiswerk mogelijk is. Er is een werkgeversattest vereist van beide ouders. Je moet inschrijven tegen 7 november. (JM)