De Sint werd vanmiddag om 14.00 uur verwelkomd door het 'Over Schimmels en Schouwen'-comité, Chiro Horizon Desselgem, KWB Desselgem en Femma. Onder muzikale begeleiding van Steef Coorevits kwamen de Sint en zijn gevolg aan, al bleek Sinterklaas letterlijk nog in zijn bed te liggen. Volgens zijn pieten was hij deze morgen niet opgestaan om 7 uur 23 minuten en 17 seconden, wat nochtans zijn dagelijkse routine is.

© PNW

Tijdens de daarop volgende intredeshow, gepresenteerd door Lennert Coorevits van de Desselgemse muziekgroep Compact Disk Dummies, werd duidelijk dat de goedheilig man leed aan Sinterslaap. Een diepe slaap waaruit de Sint maar moeilijk geraakt en waar hij gelukkig niet zo vaak last van heeft. Met de hulp van 3 slaapdokters, de Dromeo's, en de talrijk aanwezige kinderen kon de Sint bevrijd worden uit zijn Sinterslaap. Alle kinderen konden zich nadien uitleven op de spelnamiddag en kregen als afsluiter een zakje snoep.

(PNW)

De Sint werd vanmiddag om 14.00 uur verwelkomd door het 'Over Schimmels en Schouwen'-comité, Chiro Horizon Desselgem, KWB Desselgem en Femma. Onder muzikale begeleiding van Steef Coorevits kwamen de Sint en zijn gevolg aan, al bleek Sinterklaas letterlijk nog in zijn bed te liggen. Volgens zijn pieten was hij deze morgen niet opgestaan om 7 uur 23 minuten en 17 seconden, wat nochtans zijn dagelijkse routine is.Tijdens de daarop volgende intredeshow, gepresenteerd door Lennert Coorevits van de Desselgemse muziekgroep Compact Disk Dummies, werd duidelijk dat de goedheilig man leed aan Sinterslaap. Een diepe slaap waaruit de Sint maar moeilijk geraakt en waar hij gelukkig niet zo vaak last van heeft. Met de hulp van 3 slaapdokters, de Dromeo's, en de talrijk aanwezige kinderen kon de Sint bevrijd worden uit zijn Sinterslaap. Alle kinderen konden zich nadien uitleven op de spelnamiddag en kregen als afsluiter een zakje snoep. (PNW)