De Klaver in Moorslede heeft nieuwe voorzitter

Staand: Evelien Delzeyne, Marc D'Hooghe, Dimitri Demuynck, Carla Verkindere, Jaklien Ouvrein, Jasmijn Deceuninck en Annick Maes. Zittend: uittredend voorzitter Johan Paret en nieuwe voorzitter Gert-Jan Hovaere. © (foto JS)
Redactie KW

Moorsledenaar Gert-Jan Hovaere werd onlangs aangesteld als nieuwe voorzitter van het dienstenchequebedrijf De Klaver. Hij volgt daarmee Johan Paret op.

Johan werd in 2013 voorzitter van de Raad van Bestuur van het toenmalige P. W. A. Moorslede. Het bedrijf evolueerde inmiddels tot op wat vandaag de dag de dienstencheque-organisatie De Klaver vzw heet. Het strijk- en poetsbedrijf telt momenteel een 70-tal medewerkers en een 700-tal klanten. Door een nieuw engagement op provinciaal niveau was voorzitter Johan Paret genoodzaakt om andere prioriteiten te stellen.

Gert-Jan Hovaere, die al enkele jaren lid was van de raad van bestuur, werd aangesteld als de nieuwe voorzitter. “Johan zorgde er als voorzitter voor dat we de voorbije zes jaar op een aangename manier over de partijgrenzen heen konden samenwerken. Als groep stelden we steeds het bedrijf en haar werknemers voorop”, aldus Gert-Jan. De Klaver voerde onlangs enkele wijzigingen door. Zo werden de bureaus opgefrist en is er een nieuw logo. Binnenkort wordt er een nieuwe website voorgesteld. De ramen van het kantoor op de Marktplaats werden onlangs gerenoveerd. “We willen ook de gevel binnenkort onder handen nemen”, aldus Gert-Jan, die zijn voorganger bij de voorzitterswissel nog bedankte met een kleine attentie.

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier