Buitenschoolse opvang in Krombeke wordt samenwerking tussen VBS De Kastanje en IBO Hopsakee

© MD
Redactie KW

Tijdens de lockdown stak IBO Hopsakee een handje toe bij de organisatie van de voor- en naschoolse opvang in Krombeke. Vanaf dinsdag 1 september wordt de buitenschoolse opvang een definitieve samenwerking tussen VBS De Kastanje en IBO Hopsakee.

“Deze stadsdienst telt ondertussen al zeven vestigingen, waarvan een in het centrum van Poperinge en een in iedere deelgemeente van de stad”, zegt schepen Loes Vandromme (CD&V).

In afwachting van de realisatie van het buurtsalon en de vernieuwde kinderopvang zal de buitenschoolse opvang plaatsvinden in een lokaal in de school. IBO Hopsakee zal voortaan instaan voor de voorschoolse opvang van 7 tot 8.30 uur. Bij voldoende inschrijvingen organiseert IBO Hopsakee ook opvang op schoolvrije dagen. De naschoolse opvang blijft in handen van de school.

Vooraf dossier aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van de voorschoolse opvang moet men vooraf een dossier aanmaken bij IBO Hopsakee. De opvoedverantwoordelijke kan hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak maken en daarna langskomen op de hoofdlocatie in Poperinge, Veurnestraat 55. (AHP)

Meer info: Zoë Deleu, coördinator IBO Hopsakee, 057/30 08 68, ibo.hopsakee@poperinge.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier