Vanaf 17 uur stellen ze er hun eigen creaties voor aan het grote publiek. De kledingstukken, accessoires en juwelen zijn daar ook te koop. Voor de jonge modeontwerpsters, studentes uit het 7de jaar Mode en Trendstudie van de Maricolen, is de pop-up in The Box een mooie leerschool om binnenkort op eigen benen te staan.

"Want wie weet zijn deze studentes misschien wel de volgende grote topdesigners", zegt schepen van Jeugd Mathijs Goderis (S.PA). De studentes kregen voor hun expositie een Jong Ding-subsidie van 750 euro. De pop-up store is gelegen in de Academiestraat 14.

(WK)

Vanaf 17 uur stellen ze er hun eigen creaties voor aan het grote publiek. De kledingstukken, accessoires en juwelen zijn daar ook te koop. Voor de jonge modeontwerpsters, studentes uit het 7de jaar Mode en Trendstudie van de Maricolen, is de pop-up in The Box een mooie leerschool om binnenkort op eigen benen te staan. "Want wie weet zijn deze studentes misschien wel de volgende grote topdesigners", zegt schepen van Jeugd Mathijs Goderis (S.PA). De studentes kregen voor hun expositie een Jong Ding-subsidie van 750 euro. De pop-up store is gelegen in de Academiestraat 14.(WK)