Bruggeling is nieuwe preses van Kulak

Preses Arnaud Bouckaert - zesde van links bovenste rij - en vice-preses Charlotte De Hantsetters - tweede van links onderste rij- slaan samen met de overige presidiumleden de handen in elkaar om volgend academiejaar hun stempel te drukken op tal van Kulak-activiteiten. © KU Leuven Kulak
Redactie KW

Epicatres is overtuigend verkozen tot het nieuwe Kulak-presidium voor het academiejaar 2019-2020. Bruggeling Arnaud Bouckaert en Charlotte De Hantsetters uit Diksmuide zijn de nieuwe preses en vice-preses.

Na een week vol activiteiten en heel wat sfeer slaagde presidiumkandidaat Epicrates erin de studenten van de Kortrijkse universiteitscampus Kulak te overtuigen. Epicrates is zo met 58,67 procent van de stemmen verkozen tot het nieuwe Kulak-presidium voor het volgende academiejaar. Arnaud Bouckaert uit Brugge en Charlotte De Hantsetters uit Diksmuide leiden als preses en vice-preses de organisatie van tal van studentikoze activiteiten. Het presidium staat onder meer in voor het Kerstbal en de Kulak Proms.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier