Met 'blokken zonder brokken' wil AZ Groeninge tegemoet komen aan de nood aan stille ruimtes waar studenten kunnen blokken. "We hebben ruimtes beschikbaar in onze stadscampus Reepkaai die we hiervoor graag ter beschikking stellen", aldus Stefaan Lammertyn, manager pers en communicatie bij AZ Groeninge.

Van woensdag 29 mei tot en met maandag 10 juni kunnen studenten elke dag tussen 10 en 20 uur komen studeren, ook tijdens de weekends. Enkel op dinsdag 4 juni lukt dit niet.

Studenten in de zorg die verpleegkunde, farmacie en geneeskunde studeren zijn welkom, maar ook andere studenten. "We hebben plaats voor 35 studenten. Wie aankomt meldt zich aan de inkombalie om 10 uur."

Het ziekenhuis zorgt ook voor de inwendige mens. "Naast koffie, thee en water voorzien we ook vers fruit en je kan 's middags in onze bistro van een gezonde lunch genieten aan medewerkerstarief want onze leuze is 'een gezonde geest in een gezond lichaam'." Stefaan legt er ook de nadruk op dat er wifi is.

(EDB)

Met 'blokken zonder brokken' wil AZ Groeninge tegemoet komen aan de nood aan stille ruimtes waar studenten kunnen blokken. "We hebben ruimtes beschikbaar in onze stadscampus Reepkaai die we hiervoor graag ter beschikking stellen", aldus Stefaan Lammertyn, manager pers en communicatie bij AZ Groeninge.Van woensdag 29 mei tot en met maandag 10 juni kunnen studenten elke dag tussen 10 en 20 uur komen studeren, ook tijdens de weekends. Enkel op dinsdag 4 juni lukt dit niet.Studenten in de zorg die verpleegkunde, farmacie en geneeskunde studeren zijn welkom, maar ook andere studenten. "We hebben plaats voor 35 studenten. Wie aankomt meldt zich aan de inkombalie om 10 uur."Het ziekenhuis zorgt ook voor de inwendige mens. "Naast koffie, thee en water voorzien we ook vers fruit en je kan 's middags in onze bistro van een gezonde lunch genieten aan medewerkerstarief want onze leuze is 'een gezonde geest in een gezond lichaam'." Stefaan legt er ook de nadruk op dat er wifi is.(EDB)