"Wij staan op enkele jaren van ons 50-jarig bestaan (2023) en gaan verder met onze eigen werking. De facelift van ons lokaal was nodig en het oogt mooi", vertelt voorzitter van het jeugdhuis Lukas Naessens.

In Avelgem noemt iedereen hem 'Daan' en ook tijdens de officiële bedanking werden beide voornamen bewust door elkaar gebruikt. Lukas vertelde dat een stuurgroep elke maand vergadert en de eigen programmatie vastlegt. "Voor ons is het feest op oudejaarsavond het hoogtepunt. Wij huren ook de lokalen van de Spikkerelle en mogen meer dan 800 feestvierders verwelkomen."

(MV)

"Wij staan op enkele jaren van ons 50-jarig bestaan (2023) en gaan verder met onze eigen werking. De facelift van ons lokaal was nodig en het oogt mooi", vertelt voorzitter van het jeugdhuis Lukas Naessens.In Avelgem noemt iedereen hem 'Daan' en ook tijdens de officiële bedanking werden beide voornamen bewust door elkaar gebruikt. Lukas vertelde dat een stuurgroep elke maand vergadert en de eigen programmatie vastlegt. "Voor ons is het feest op oudejaarsavond het hoogtepunt. Wij huren ook de lokalen van de Spikkerelle en mogen meer dan 800 feestvierders verwelkomen."(MV)