De basisschool kwam jaarlijks terug voor een bezoek aan het [F] Experience Museum. Het museum is interactief. Je leert meer over de geschiedenis van de folkmuziek door filmpjes, muziekjes en een accordeonstoelen.

De technologie die in het museum gedurende vijftien jaar werd gebruikt is niet meer van deze tijd,vandaar dat het plaats moet ruimen voor een "Doe-museum": De Klankmakerij. Het wordt een project waarbij je al spelend kennis zal kunnen opdoen over muziek en de regio. Veel meer kan er nog niet worden gezegd, daar het concept nog in volle ontwikkeling is. Eind 2020 of ten laatste begin 2021 zullen de eerste bezoekers er verwelkomd worden.

(EF)

De basisschool kwam jaarlijks terug voor een bezoek aan het [F] Experience Museum. Het museum is interactief. Je leert meer over de geschiedenis van de folkmuziek door filmpjes, muziekjes en een accordeonstoelen.De technologie die in het museum gedurende vijftien jaar werd gebruikt is niet meer van deze tijd,vandaar dat het plaats moet ruimen voor een "Doe-museum": De Klankmakerij. Het wordt een project waarbij je al spelend kennis zal kunnen opdoen over muziek en de regio. Veel meer kan er nog niet worden gezegd, daar het concept nog in volle ontwikkeling is. Eind 2020 of ten laatste begin 2021 zullen de eerste bezoekers er verwelkomd worden.(EF)